Adams vil feire jul med Winehouse

(21.12.2007, sist oppdatert 21.12.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den britiske tabloidavisen The Sun hevder rockesanger Bryan Adams ønsker å feire en alternativ jul i Karibia - sammen med Amy Winehouse.

Bryan Adams (48) vil gjerne ta seg av Amy Winehouse (24) i julen, dersom vi skal tro den britiske tabloiden The Sun.

 

Adams skal ha invitert den hardt prøvede artisten til å feire jul med seg på den karibiske kjendisøya Mustique. Ifølge venner av Adams tror han noen dager her, langt fra rusmidler og britisk presse, vil gjøre underverker for den unge sangfuglen.

 

Også Mick Jagger har hus på Mustique, og avisa skriver at de to rockerne planlegger å møtes i julehøytiden for å spise kalkun.

 

Så gjenstår det å se om også Winehouse benker seg ved bordet. En venn av «Rehab»-sangeren sier til avisen: - Bryan vil så gjerne hjelpe henne. Amy har det verre enn noensinne nå som Blake er i fengsel. Så nå har han invitert henne med seg til Mustique, og det er snakk om at også Mick kommer.

 

Tidligere denne uka ble Winehouse arrestert og avhørt i forbindelse med saken ektemannen Blake Fielder-Civil er innblandet i. Han sitter i varetekt, mistenkt for bestikkelser og overfall.

 

Winehouse ble sluppet ut mot kausjon og besøkte i torsdag kveld ektemannen som sitter i kasjotten i Pentonville-fengslet i London.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse og Ryan Adams!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews