Crowe stumpet røyken for sønnen

(29.07.2010, sist oppdatert 29.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den australske skuespilleren Russell Crowe sluttet å røyke etter å ha blitt tatt på fersken av sin sønn.

Skuespilleren pleide å røyke rundt to pakker om dagen, men tente aldri en sigarett i nærheten av barna sine Charlie (6) og Tennyson (4).

 

- Jeg har røyket i 36 år, og løy bestandig til meg selv om hvor mye jeg hadde røyket. Det gikk gjerne 40 på en vanlig dag, men på dager hvor jeg sto opp rundt fire om morgenen og fremdeles var våken rundt midnatt så var jeg kjapt oppe i 60 pluss. Det nådde et punkt hvor kroppen min begynte å si fra at jeg måtte slutte.

 

Vendepunktet kom da sønnen Charlie tok ham på fersken, skriver underholdningsnettstedet Wenn.

 

- Jeg satt på kontoret mitt, og jeg mente jeg hørte døren gikk opp, men jeg kunne ikke se noen, så jeg tok meg en røyk. Senere da jeg lente meg over for å stumpe røyken så jeg at Charlie lå mellom sofaen og bordet. Han hadde helt klart sett meg røyke, og det ble min siste sigarett, fortalte stjernen.

(©NTB)

 


Les alt om Russell Crowe!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews