Crowe får ikke sett barna

(20.11.2012, sist oppdatert 20.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Russell Crowe jobber så mye at han knapt har fått sett de to småguttene sine.

«Jeg begynner på et nytt filmsett i morgen. Jeg trenger å dra hjem og være med barna mine. Kan ikke tro hvor ille timeplanen min er blitt i år», skrev skuespilleren på Twitter.

 

I oktober gikk Crowe og kona Danielle Spencer fra hverandre. Samtidig har filmoppdragene pakket seg på for ham:

 

Han har jobbet med nyinnspillingen av «Les Misérables», er akkurat ferdig med å gjøre tittelrollen i den episke bibelfilmen «Noah» for regissør Darren Aronofsky, og skal nå i gang med å spille inn «Winter‘s Tale» med Will Smith.

 

Men nå medgir Crowe at han angrer, og savner sønnene Charles (8) og Tennyson (6), og lover på Twitter at han akter å tilbringe mer tid sammen med dem etter å ha fått sympatierklæringer fra flere av sine følgere.

 

«Jeg har ikke sett mine (barn) siden slutten av september. Kanskje 40 dager med dem i løpet av året. Vil ikke skje igjen», skriver Crowe.

(©NTB)

 

 


Les alt om Russell Crowe!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews