Russell Brand blar opp til hjemløse

(13.12.2012, sist oppdatert 13.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den britiske komikeren Russell Brand har gitt venner 1.500 pund sammen med en klar beskjed om å donere pengene til hjemløse i Los Angeles de neste dagene.

37-årige Brand har selv opplevd turbulente tider med rusmisbruk. Nå viser han at han har et hjerte for hjemløse.

 

For tiden er komikeren i Australia med sitt nye show «I Am A Walrus», men doneringsplanen kom i gang før han dro. Han vil at venner skal være med på spre pengene ut til de mindre heldigstilte i filmmekkaet. Blant annet vil han sørge for klær og mat til hjemløse, melder The Sun.

 

En kilde sier til avisen at briten har et knippe hjemløse han pleier å gi penger, og at han ikke ville at de skulle være helt overlatt til seg selv mens han var på reise. Ifølge samme kilde bruker han 1.500 pund hver måned på denne gruppen.

 

- Han spurte venner om de ville gjøre dette for ham, altså sørge for at gutta hans er ok mens han er borte. Så de har tatt dem med til serveringssteder og sørget for både varme klær og noen penger i lommene til Brand er tilbake.

 

Brand har hjulpet hjemløse før. I september tok han med seg en hel gruppe hjemløse på frokost på en kafé i Hollywood.

(©NTB)

 


Les alt om Russell Brand!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews