Ringo vil aldri skrive selvbiografi

(01.02.2012, sist oppdatert 01.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Ringo Starr hevder han aldri vil skrive selvbiografi.

- Jeg har blitt spurt om å skrive selvbiografi, men de ønsker i realiteten bare disse åtte årene, sa han med en latter og refererte til Beatles-tiden sin.

 

- Da sier jeg «men det er 10 bind før vi kommer til det, og 20 etterpå», sa trommeslageren da han gikk på luften i Los Angeles i går med Russell Brand som intervjuer for Sirius XM.

 

Ringo Starr slapp denne uken albumet «Ringo 2012», og vil følge opp med turné i løpet av året. På scenen i Los Angeles Town Hall viste han ifølge Rolling Stone fredstegnet flere ganger, og gjentok sin personlige hilsen «Peace and love» gjentatte ganger.

 

- Du sa du ville brekke fingrene mine om jeg ikke gjorde det samme, hevdet spøkefuglen Brand, hvorpå Starr helt alvorlig svarte:

 

- Men jeg sa det på en fred og kjærlighet-aktig måte.

(©NTB)

 

 


Les alt om Russell Brand!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.184 sec - 1 pageviews