Mobilkasting får etterspill for Brand

(25.07.2012, sist oppdatert 25.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

Russell Brand (37) kan vente seg rettslig etterspill etter at han i mars kastet mobiltelefonen til en paparazzi gjennom et vindu.

Det var i New Orleans det rant over for brit-komikeren Brand. Da kunne den innpåslitne paparazzien se langt etter iPhonen sin, som seilte inn gjennom et vindu. Brand vil bli tiltalt for urettmessig å ha gjort skadeverk på eiendom, ifølge kjendisnettstedet TMZ.

 

«Etter at Steve Jobs døde, tåler jeg ikke å se noen bruke en iPhone til irrelevante ting. Jeg gjorde det for å ære hans minne,» lød Brands noe merkelige forklaring på Twitter.

 

Men Brand er godt forberedt til rettslige tvister, og har allerede hyret inn en velrenommert New Orleans-advokat. Om Brand likevel blir dømt, kan han se fram til seks måneder i fengsel.

(©NTB)

 


Les alt om Russell Brand!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews