Brand sniffet alkohol

(08.10.2010, sist oppdatert 08.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Som avholdsmann hadde Russell Brand et problem i sin nye film «Arthur» der han spiller en alkoholisert playboy i millionærklassen.

Men den britiske komikeren og skuespilleren løste problemet med å sniffe alkohol for å påminne seg selv om hvordan det var å være full.

 

Brand spiller Arthur Bach i en nyinnspilling av filmen fra 1981 og ville at scenene skulle være så realistiske som mulig.

 

- Han sniffer alkohol for å minnes hvordan det var før i tiden. Russell har vært edru i mange år, så vi er ikke bekymret, sier filmens regissør Jason Winer.

 

Winer sier også at det er andre likheter mellom den 35 år gamle skuespilleren og karakteren han spiller.

 

- Forhåpentligvis klarer vi å fange den opprørske stemningen som gjorde den første filmen til en suksess. Men det er en annen sammenheng nå. Du kan ikke både være så rik og oppføre deg så dårlig uten å vekke oppmerksomhet i mediene, noe Russell har oppdaget.

 

Brand har tidligere sagt at han brukte sine egne erfaringer for å spille den narkomane musikeren Aldous Snow i filmen « Get Him to the Greek».

 

- Det var virkelig bra fordi det er mye morsommere å spille ham når han er påvirket. Det gir meg muligheten til å gjenoppleve de bedre sidene ved mitt eget fyllehelvete uten de fryktelige konsekvensene.

 

- Jeg tror filmen var skrevet med mine egne personlige problemer i tankene. Jeg var avhengig av crack og heroin i mange år, så jeg kunne jo like gjerne tjene litt penger på det. Det var dyrt nok og du ble banket opp og dro til crackhus og der er ikke stemningen på topp.

(©NTB)

 

 


Les alt om Russell Brand!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews