Wood røyket sukker

(13.09.2010, sist oppdatert 13.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Rolling Stones-gitaristen Ronnie Wood var en gang så avhengig av narkotika at han tok feil og røyket sukker i stedet for crack.

Musikeren brukte nær 30.000 kroner om dagen på rent kokain på 80-tallet og sier han var så sugen på å ruse seg at han røyket hva som helst.

 

- Det gikk så langt at jeg krabbet rundt på gulvet og så etter smuler som kunne ha falt ut av crackpipa. Etter at jeg røyket sukker i den tro at det var kokain ga jeg til og med barna mine beskjed om at de ikke fikk lov til å spise marengs så jeg ikke skulle ta feil, sier han til News of the World.

 

Wood, som har vært inne til avvenning sju ganger i løpet av de siste 30 årene, innrømmer at hans alkoholproblem var enda verre. Men nå har han vært edru de siste seks månedene.

 

- Det var bare en nedadgående spiral. Da jeg var ferdig med den siste flaska, var det slutten på en epoke. Noe sa klikk inni meg, forteller Wood.

(©NTB)

 


Les alt om Ronnie Wood!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews