Wood fikk kjeft av Jagger

(16.04.2012, sist oppdatert 16.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Ronnie Wood slengte med leppa om en gjenforening i studioet med Rolling Stones. Nå har han fått en overhøvling av Mick Jagger.

Woods uttalelser vakte oppstyr i leiren, fordi han hintet til en slik gjenforening før en mulig konsert neste år for å feire legendebandets 50-årsjubileum. Til bladet Billboard uttaler Wood:

 

- Jeg hørte fra Mick Jagger, han sa: «Hva i helvete? Vi vet ingenting enda!». Jeg svarte «du vet hvordan mediene er. Jeg uttrykte bare mitt personlige synspunkt om at jeg ville elske å gå i studio igjen. De fikk det helt feil».

 

Nå hevder Ronnie Wood at han er feilsitert. Men like fullt påla Jagger ham å komme med en personlig unnskyldning til de andre bandmedlemmene.

 

- Jeg må unnskylde meg overfor resten av bandet. Jeg mente ikke å si ting som var upassende, sier Wood videre.

 

Han forsikrer også fansen om at de vil være de første som får vite når Rolling Stone bestemmer seg for hvordan jubileet skal feires.

 

- Uansett hva som vil gjøres, vil vi vite det i løpet av de neste månedene, sier Wood.

(©NTB)

 

 


Les alt om Ronnie Wood!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.213 sec - 1 pageviews