Wood bærer fortsatt ring

(03.05.2011, sist oppdatert 03.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Rolling Stone-profilen Ronnie Wood har fortsatt på seg gifteringen - selv om han og Jo Wood gikk hver til sitt i 2008.

Etter skilsmissen fra Jo Wood hadde Wood et mye omtalt forhold til en ung russisk servitør. Men, etter mange overskrifter om krangling, bråk og anmeldelser, tok forholdet slutt. Og kanskje angrer Wood på at han lot kona gjennom 24 år i stikken. Han har i alle fall fortsatt på seg gifteringen, melder britiske Daily mail.

 

Wood sier selv følgende om grunnen til at ringen fortsatt får skinne på ringfingeren: - Jeg bruker den på høyrehånden nå. Jo så det for noen uker siden, og sa: «Så du har fortsatt ringen på». Og jeg sa: «Ja, du er min eldste venn, og det vil du alltid være». Hun svarte: «Ja, du er min beste venn og det vil du alltid være».

 

Wood forteller også at han fryktet at han hadde ødelagt forholdet til barna fullstendig da han forlot Jo Wood i 2008. Han legger ikke skjul på at det var problematisk for ungene:

 

- Jeg har hatt mine uoverensstemmelser med dem ... Jeg bekymret meg og tenkte jeg hadde mistet familien for godt. De hatet meg en stund, men de er svært fleksibel. Den eldste er 36 år, den yngste er 28. De er alle voksne og de sier: «Ok, pappa, vi elsker deg, du er på vår side».

(©NTB)

 


Les alt om Ronnie Wood!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews