Ronnie fikk hjelp av Damien

(07.09.2011, sist oppdatert 07.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Ronnie Wood gir den britiske kunstneren Damien Hirst en stor del av æren for at han har vunnet kampen mot alkoholen.

Rolling Stones-veteranen har lenge slitt med rusproblemer, men har etter eget sigende nå vært rusfri i mer enn 18 måneder.

 

- Jeg har tidligere blåst millioner av pund på sprit og dop, men Damien reddet meg, sa Wood på sitt eget radioshow på Absolute Radio Classic Rock.

 

- Han gjemte meg bak i en brødbil for å unnslippe paparazzifotografene, og fikk meg av gårde i sitt privatfly. Der begynte jeg på veien tilbake. Jeg skylder den mannen mye, sier Ronnie Wood.

 

Nå spiller han i Faces sammen med Mick Hucknall, som har et mer avslappet forhold til alkohol og fortsatt tar seg en drink etter konsertene. Ifølge Musicrooms.com sier Hucknall:

 

- Det er tøft for Ronnie når vi går av scenen, tar oss en drink og begynner å skravle. Stakkars Ron ønsker å komme seg vekk før vi begynner å snakke tullprat. Jeg tror han fremdeles er følsom for det å være rundt oss da. Men samtidig føler jeg at han ikke sliter lenger.

(©NTB)

 


Les alt om Ronnie Wood!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews