Ronnie Woods eks med ny rocker

(08.05.2012, sist oppdatert 08.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Katia Ivanova, den russiske cocktailservitrisen som fikk Ronnie Wood til å forlate kona de siste 25 årene, har nå funnet seg en ny rocker.

I 2008 fant den pur unge Ivanova, da 19 år, tilsynelatende kjærligheten med den 41 år eldre Wood.

 

Men forholdet gikk over styr halvannet år senere. Nå har Ivanova slått seg sammen med rockevokalisten David Arthur fra det skotske indiebandet Victoria, som er bare fire år eldre enn henne.

 

- Hun har snudd livet sitt fullstendig rundt etter Ronnie, sier en venn av Katia, eller Ekaterina som hun kalte seg i tiden med Wood, til Sunday Mirror. Idag jobber hun i en møbelbutikk og er svært forelsket i Arthur.

 

De avslørte i forrige uke at de har forlovet seg, da Katia Ivanova viste seg med en stor diamantring på venstrehånden. Noen medier har prøvd å sammenligne Arthur, som har en forkjærlighet for rufsete frisyrer og 70-tallsklær, med den unge Ronnie Wood. Uansett er Ivanova kommet over sansen for den gamle Wood, sa hun i 2010 til Daily Mail:

 

- Jeg synes ikke han er sexy mer.

(©NTB)

 


Les alt om Ronnie Wood!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews