Ronnie Wood blir TV-vert

(29.07.2011, sist oppdatert 29.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Etter å ha hatt suksess som programleder på radio tar nå Ronnie Wood skrittet over i fjernsynsruten.

Rolling Stones-stjernen har inngått avtale med den britiske TV-kanalen Sky Arts om å fronte et nytt, musikkfokusert program, med tittelen «The Ronnie Wood Show».

 

 

Der blir det blant annet blir liveopptredener fra kompisene hans - så vel som andre populære artister. Han skal også ta seg en prat med gjestene, melder NME. Premiere blir i februar neste år.

 

- Jeg har hatt så mye moro med å lage radioprogrammet mitt, og med mye suksess på prisutdelinger i den senere tid. Nå kommer det på TV for å gi publikum sjansen til å oppleve det som skjer i kulissene, sier Wood.

 

64 år gammel later rockeren til å ha funnet seg en ny karrierevei - og virker i storslag, etter noen trøblete år med skilsmisse og alkoholproblemer. Radioshowet, som hadde første sending i fjor vår på den uavhengige kanalen Absolute Radio, har innkassert en rekke priser.

(©NTB)

 


Les alt om Ronnie Wood!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews