Nyforlovet Wood får lykkønskninger fra eksen

(31.10.2012, sist oppdatert 31.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Ronnie Wood (65) oppførte seg som rene gentlemannen da han skulle formalisere forholdet til kjæresten Sally Humphreys: Han ba om hennes fars tillatelse til å fri.

Slik forteller den 31 år yngre Sally til Daily Mail: - Ronnie inviterte foreldrene mine ned til London for premieren på «Crossfire Hurricane» (en ny Stones-dokumentar), og spurte pappa neste dag. Så spurte han meg, selv om han ikke gikk ned på kne.

 

Hun og Wood har kjent hverandre i ni år, og datet de siste seks månedene. Sallys mor, musikeren Alison Humphreys, sier til avisen at de som foreldre er «svært begeistret».

 

- De har så enormt mye til felles, særlig kunsten.

 

Også Ronnie Woods kone Jo, som han var gift med i 23 år og forlot til fordel for en purung, russisk cocktailservitrise i 2008, ønsker den aldrende rockeren lykke til med kjærligheten.

 

- Jeg ønsker dem alt det beste, og jeg har allerede sendt dem mine lykkønskninger. Jeg tror de passer godt sammen, hun er en svært søt kvinne, sier rause Jo Wood.

(©NTB)

 


Les alt om Ronnie Wood!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews