Stewart med jordnære juleønsker

(17.12.2012, sist oppdatert 17.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

67-årige Rod Stewart har hatt en uforlignelig rockekarriere men han er slett ikke så blasert som mange kanskje tror. I et nytt intervju går det fram at han ikke har rare julegaveønskene.

Sangeren skal feire jul i hjemmet sitt i Essex sammen med kona Penny Lancaster (41) og de to sønnene Alastair (7) og 22 måneder gamle Aiden. Nå forteller kona følgende til magasinet Hello:

 

- Rod er veldig enkel å glede. Han vil egentlig aldri ha noe, men verdsetter enkel luksus som pensler til modelltogbanen og kashmirsokker. De sokkene har han på seg overalt. I senga og på flyet. Han har nemlig veldig kalde føtter.

 

Hun sier videre: - På den ene siden har du rockestjernen Rod som står på scenen og synger. På den andre siden har du Rod som jeg er gift med; en veldig morsom, kjærlig og familieorientert mann som elsker å være omgitt av sine kjære.

 

Rod Stewart selv legger til: - På julaften er jeg i batterienes- og skrujernets tjeneste på grunn av alle de nye lekene. Gutta sine leker, selvsagt.

(©NTB)

 

 


Les alt om Rod Stewart!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews