Ronnie snakker ut om groupiene

(24.08.2011, sist oppdatert 24.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Rod Stewart og Ronnie Wood var så blakke tidlig i karrieren til Faces at de brukte groupier til å kjøre seg hjem etter spillejobber.

De to møttes i Faces fra 1969, og spilte sammen de neste seks årene.

 

- I starten hadde vi ikke så mye penger, så Rod og jeg brukte å ordne oss skyss hjem med jenter i publikum, sier Wood, i dag 64 år, til bladet Classic Rock.

 

- Vi endte vanligvis opp med de tjukke som brukte briller, men det spilte ingen rolle. Hadde de en ålreit bil, hoppet vi inn og de tok oss med hjem for te og greier. Og vi brukte telefonene deres til å ringe rikssamtaler, fordi det var så dyrt, røper den aldrende rockeren.

 

Som slettes ikke har gitt opp gamle vaner, selv om jentene ble penere:

 

Etter et langt ekteskap med jevnaldrende Jo, kastet han seg i 2008 uti rockelivet på ny med den 41 år yngre Ekaterina Ivanova. Per i dag dater han den noe eldre modellen Ana Paula Araujo (29).

(©NTB)

 


Les alt om Rod Stewart og Ronnie Wood!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews