Rod får en sønn

(14.09.2010, sist oppdatert 14.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Nylig ble det kjent at Penny Lancaster (39) og Rod Stewart (65) venter smått. Nå kan modellen også fortelle at det blir en gutt.

Og deres fire år gamle sønn Alastair skal være henrykt over at han skal bli storebror. Og graviditeten skyldes prøverørsmetoden, kan 39 år gamle Penny fortelle.

 

- Jeg hadde en ultralydundersøkelse, og selv om det er ganske tidlig i svangerskapet, var legen omtrent 99 prosent sikker på at det blir en gutt. Du skulle ha sett ansiktet til Alastair da han fikk høre at han sannsynligvis får en bror. Det er akkurat det han ønsket seg, og gleden hans gjorde alle prøverørsbehandlingene verdt strevet, sier hun til det britiske magasinet Hello!

 

At de nå venter smått igjen, skyldes mye at Alastair alltid har snakket om sine venner som har søstre og brødre.

 

- Han kom tilbake etter å ha lekt med ungene til broren min og sa: «Det er ikke rettferdig, de har hverandre og jeg har ingen.» Han har jo søsken fra Rods tidligere forhold, men de er mye eldre. Den yngste, Liam, har akkurat fylt 16 og er 1,80 meter høy!

 

- Alastair har alltid ønsket seg en liten kompanjong og har alltid sagt at han ville ha en baby. Jeg sa til ham at det måtte tre ting til - mamma, pappa og gud - og at kanskje gud synes vi er så heldige som har fått ham at han vil gi babyer til andre som ikke har barn. Jeg sa til ham at vi prøver og ber og gjør alt vi kan for at han skal få en bror eller søster.

(©NTB)

 


Les alt om Rod Stewart!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews