Rod Stewart «nesten gal» etter brudd

(08.10.2012, sist oppdatert 08.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Rod Stewart har mye å avsløre i sin kommende selvbiografi, beskrevet av britiske tabloider som «forbløffende ærlig».

Daily Mail har publisert en rekke utdrag, der Stewart beskriver hvordan han ble så lei av sex og kvinner som kastet seg over ham at han bare lengtet etter «ekte kjærlighet».

 

Det trodde rockeren at han fant i Rachel Hunter, som han var gift med i åtte år. Hun var den første kvinnen han var trofast mot, skriver han i boken. Da hun forlot ham i 1998 fordi hun «var ulykkelig», endte han opp på psykologbenken - og prøvde til og med yoga.

 

- I fire måneder var det som en 1800-talls romantisk feber. Jeg gikk ned fem kilo, jeg følte meg kald hele tiden. Jeg begynte å ligge på sofaen hele dagen med et teppe over meg mens jeg holdt en varmeflaske mot brystet. Da skjønte jeg hvorfor de kaller det knust hjerte, du kan føle det i hjertet ditt. Jeg var helt ute av meg, nesten inn i galskapen.

 

Men psykologtimene gikk ikke etter planen. Stewart prøvde tre forskjellige, og den siste - en middelaldrende kvinne - prøvde seg på ham. Heller ikke yogaen fungerte, Rod holdt på å falle inn i peisen.

(©NTB)

 


Les alt om Rod Stewart!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews