Restaurantkongen de Niro

(05.03.2008, sist oppdatert 05.03.2008) Utskrift  Del på Facebook

Robert De Niro er i ferd med å bli stjernenes restaurantkonge. Mandag åpnet han enda en ny restaurant - med Mike Tyson blant gjestene.

Denne gangen brakte De Niro med seg suksesskonseptet Ago fra Los Angeles til Las Vegas, der han åpnet en avdeling av den italienske restauranten på Hard Rock Casino & Hotel - og ble filmet mens han ga ørebiteren Tyson en god, varm klem.

 

Ago i Los Angeles har i de ti årene som er gått siden åpningen fått en rekke kjendiser som stamgjester, blant dem Leonardo DiCaprio, Mark Wahlberg, Madonna og Rod Stewart. Nå prøver De Niro og hans kompanjonger Ridley Scott, Christopher Walken og Harvey Weinstein å gjenskape suksessen i showbizbyen i ørkenen.

 

- Pasta, er det fåmælte svaret han ga reporterne i Las Vegas da de spurte ham om hans favorittrett på Ago. De Niro røpet også at kona hans ikke lager det til ham hjemme.

 

Robert De Niro har også etablert seg solid på østkysten av USA. I New York er han medeier av Tribeca Grill og Rubicon så vel som i den japanske restauranten Nobu, som siden har fått flere avleggere - blant annet i London.

 

Senere denne måneden blir det nok en ny De Niro-restaurant i New York igjen, melder FoxNews, også denne i samarbeid med Ago-chef Agostini Sciandri.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews