Nybakt pappa med skyldfølelse

(01.04.2011, sist oppdatert 01.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Rod Stewart sliter med skyldfølelse overfor eldstedatteren Sarah, som han og barnemoren adopterte bort på 60-tallet.

- Jeg synes fremdeles det er vanskelig å undertegne med «pappa» når jeg sender e-post, fordi jeg ikke så henne vokse opp. Jeg skiftet ikke bleier, jeg fulgte henne ikke til skolen, hjalp henne ikke med leksene, sier en skyldbetynget Stewart i et TV-intervju med Piers Morgan.

 

Stewart (66) ble nylig ble far til sitt åttende barn, sønnen Aiden, som ble født i februar. Da Sarah kom til verden i 1963 var han derimot bare 17 år.

 

De to prøvde å finne tonen da de oppdaget forbindelsen på 80-tallet, men det gikk dårlig. Da adoptivmoren hennes døde for tre år siden, tok Rod Stewart kontakt på nytt.

 

- Nå er begge foreldrene hennes døde, mens jeg altså er den biologiske faren og fremdeles her ... Forholdet mellom oss ble dårligere fordi hun var litt ukomfortabel med det hele og holdt det som hadde skjedd imot meg, noe jeg ikke kan bebreide henne for. Men i de siste årene har vi kommet litt nærmere hverandre.

(©NTB)

 


Les alt om Rod Stewart!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 7.869 sec - 1 pageviews