Gjenforenes Ronnie Wood og Rod igjen?

(19.09.2011, sist oppdatert 19.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Ronnie Wood ligger an til å gjenforenes med sin gamle The Faces-bandkamerat Rod Stewart.

Det skriver avisen Daily Express. Begge veteranmusikerne later nemlig til å ha ledig plass i timeplanen i månedene fremover.

 

- Ron og Rod har lenge snakket om å gjøre noe sammen igjen, men det har hele tiden krasjet i timeplanene deres. Ron har holdt igjen å forplikte seg til noe frem i tid, fordi det hele tiden har vært antatt at Rolling Stones ville gjøre noe sammen. Nå som det later til å være tatt av planen, får Ron og Rod en sjanse til å gjøre noe sammen til neste år, sier avisens kilde.

 

Det later nemlig til at turneen som man antok ville komme når Rolling Stones skulle feire sine 50 år, ikke blir noe av, melder britiske aviser.

 

Tidligere i år henrykket Rod Stewart og Ronnie Wood publikum på London-festivalen Hard Rock Calling da de fremførte både «Maggie May» og The Faces-låten «Stay With Me» sammen på scenen.

(©NTB)

 


Les alt om Rod Stewart og Ronnie Wood!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews