Céline Dion sliter med stemmen

(29.02.2012, sist oppdatert 29.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Nå er det klart at Céline Dion må avlyse enda flere av sine Las Vegas-konserter.

Et virus har forårsaket betennelse i stemmebåndene hennes, og nå har hun fått syngeforbud helt fram til juni.

 

Det ble klart etter at hun har vært til spesialistundersøkelse mandag. Allerede hadde Dion avlyst alle sine opptredener fram til førstkommende lørdag. Men legens dom var klar.

 

- Jeg prøvde å synge på lydsjekken forrige uke, og jeg hadde ikke kontroll over stemmen min i det hele tatt. Vi tenkte at det ville bli bedre etter noen dagers hvile, men det hjalp ikke, sier Céline Dion i en presseuttalelse.

 

- Selvsagt er dette det verste som kan skje en sanger - å ikke klare å gjøre konsertene dine. Jeg kjenner meg verre fordi jeg skuffer fansen. Jeg beklager så mye, jeg håper de tilgir meg, sier Dion videre.

 

Til gjengjeld kan hun - og fansen - trøste seg med halsspesialistens dom: Hun vil bli 100 prosent bra etter tilstrekkelig hvile.

(©NTB)

 

er residerende artist på Caesar‘s Palace i Las Vegas. Hun må ta pause til juni på grunn av stemmen. Men andre show, med Rod Stewart, Sir Elton John og Jerry Seinfeld, vil gå som planlagt. Foto: AP

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews