Beckham-feber i Los Angeles

(15.01.2007, sist oppdatert 15.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Amerikanske kjendiser har brått blitt fotballinteressert nå som David Beckham skal begynne å spille for LA Galaxy i Los Angeles.

Blant dem som sikret seg sesongbilletter for Beckhams nye lag er Rod Stewart, Steven Spielberg og Jennifer Lopez med ektemann Marc Anthony, som alle akter å ha plass på tribunen når Becks begynner å sparke fra seg i California fra august.

 

LA Galaxy har solgt mer enn 5.000 sesongbilletter til priser opp til nær 20.000 kroner siden Beckhams overgang fra Real Madrid til Los Angeles-klubben ble kjent.

 

- Vi har aldri hatt så mange telefoner på så kort tid. Billettkontoret har summet av navnene på dem som har kjøpt billetter, sier en kilde i klubben til The Sun.

 

Fotballgale Rod Stewart har en eiendom i Beverly Hills, og tre like fotballgale døtre. Også Robbie Williams skal være blant de nye kjendisfansene til LA Galaxy.

 

Victoria Beckham skapte komplett kaos på flyplassen i Los Angeles da hun ankom lørdag, og politiet måtte tilkalles for å rydde vei blant fotografer og tilskuere. Hun skal være i California i fem dager og gå på husjakt, og sjekket søndag ut herskapsboligen der Billie Piper og Chris Evans eide tidligere.

 

Men før familien Beckham flytter til USA i tide for at pappa Davids første dag på ny jobb i august, skal de ha det The Sun kaller «en massivt avskjedsfest» for vennene i England.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.208 sec - 1 pageviews