Vampyrstjerner søkte tilflukt i politistasjon

(24.08.2010, sist oppdatert 24.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

«Twilight»-stjernene Robert Pattinson og Kristen Stewart valgte en litt original metode for å riste av seg innpåslitne fotografer i Los Angeles nylig.

På vei fra flyplassen i byen hadde de en gjeng med paparazzifotografer etter seg og paret valgte å søke tilflukt i en politistasjon. Der fikk de hjelp til å snike seg ut bakveien, skriver kjendisnettstedet TMZ.

 

Ryktene om at de to skal være et par også utenfor filmlerretet har vært sterke. Lenge forsøkte de to å holde forholdet skjult.

 

Uansett er Pattinson en populær kar og en av dem som har stor sans for ham er skuespilleren Christina Ricci. Hun er så begeistret for ham at hun visstnok nevner ham i alle intervjuer hun gjør.

 

De to møttes under innspillingen av filmen «Bel Ami» og da bladet People snakket med henne sa Ricci at «Robert kysser veldig godt» og «han er søt og morsom».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.193 sec - 1 pageviews