- Vampyrstjernen i slekt med Dracula

(25.06.2010, sist oppdatert 25.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

I rekken over absurde kjendisskriverier, er turen nå kommet til Robert Pattinson og et angivelig slektskap.

Ifølge den britiske storavisen The Sun har en slektsforsker gått Robert Pattinsons blodsbånd nærmere etter i sømmene. Og funnet at han skal være i slekt med den myteomspunnede grev Vlad Dracula. Ifølge Reuters er det slektsforskningssiden Ancestry.com som har kommet fram til resultatet.

 

Bram Stroker lot seg inspirere av mytene og historiene om 1400-talls greven, som regjerte med kaldt blod i Transylvania da han skrev den toneangivende vampyrhistorien «Dracula», som utkom i 1897.

 

The Sun skriver videre at forbindelsen går gjennom et angivelig slektskap til den britiske kongefamilien. Det hevdes at 24-årige Pattinson er en fjern slektning av prins Charles; forbindelsen skal angivelig gå gjennom Pickering-familien, som levde i Yorkshire tidlig på 1500-tallet, meldes det videre.

 

Også forfatteren bak Twilight-universet, Stephanie Meyer, skal være en fjern slektning av de britiske prinsene - og dermed deler hun linken til grev Vlad.

 

Vlad Dracula ble født i Transylvania og regjerte mellom 1456 og 1462. Folkloren vil ha det til at han trådte hodene til motstanderne på påler - til skrekk og advarsel. Historien vil også ha det til at han sto bak drapene på noe slikt som 50.000 mennesker.

(©NTB)

 


Les alt om Robert Pattinson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews