Vampyren som er pikenes helt

(13.11.2008, sist oppdatert 13.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Robert Pattinson, som spiller vampyr i den kommende filmatiseringen av den mestselgende bokserien «Twilight» av Stephenie Meyer, skapte nesten opptøyer da han skulle skrive autografer.

Rundt 3.000 tenåringsjenter hadde møtt opp på et kjøpesenter i San Francisco tidligere denne uken i håp om å få med seg et skribleri fra Pattinson. Politiet måtte tilkalles, og hele autografseansen ble avlyst fordi man fryktet for skader på den unge fansen, melder IMDb.com.

 

Arrangørene hadde regnet med et oppmøte på rundt 300. Men den voldsomme oppslutningen tyder på at filmen «Twilight», som har USA-premiere 21. november, vil appellere stort til millioner av ivrige boklesere - som ifølge Salon.com er nesten utelukkende unge jenter.

 

I Norge har filmen premiere 6. februar under tittelen «Twilight - Evighetens kyss». Britiske Robert Pattinson, kjent fra to av «Harry Potter»-filmene som Cedric Diggory, spiller rollen som vampyren Edward Cullen - som har forblitt 17 år gammel for evig, selv om han er en uvanlig vampyr i det at han ikke drikker menneskeblod. Han møter den vanlig dødelige Bella, som er hans sjelefrende - men som setter ham overfor et vanskelig valg.

 

Pattinson var blant prisutdelerne under MTV Video Music Awards i september, og blir også å se i Salvador Dalí-filmen «Little Ashes».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Emma
29.11.2008 15:09
Oh my God! han er utrolig kjekk  Smile :-\)
Fy faen..I love U Robert

Christine
25.02.2009 22:31
herregud Jeg hadde stilt meg i kø for all del! he' HOT!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews