Vampyr med slapp holding til hygiene

(30.03.2009, sist oppdatert 30.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Robert Pattinson sjarmerer «alle» som vampyr i filmen «Twilight», men det rufsete utseendet hans har fått ryktene om dårlig hygiene til å fly.

Og den nybakte superstjernen innrømmer gjerne at han ikke har personlig hygiene som topprioritering. Det kan blant annet gå uker mellom hver gang håret hans vaskes.

 

- Jeg bryr meg ikke så veldig mye om personlig hygiene, styling eller noe i den duren. Jeg ser virkelig ikke poenget med å vaske håret hele tiden, sa han da han nylig gjestet talkshowverten Jay Leno, skriver Hello.

 

Men det er ikke bare den personlige hygienen vampyren slurver med.

 

- Jeg vasker ikke alltid leiligheten min, fordi jeg rett og slett ikke bryr meg. Jeg har en leilighet for å sove i den og jeg har hår for å, vel, du vet, for å være på hodet mitt, sa han.

 

- Jeg bryr meg bare ikke om det er rent eller ikke, la han til.

 

Dårlig hygiene eller ei, Robert Pattinson regnes uansett som en av de mest populære skuespillerne for tiden. Iallfall blant tenåringsjentene.

(©NTB)

 

 


Les alt om Jay Leno og Robert Pattinson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews