Trøbbel for Stewart og Pattinson?

(25.07.2012, sist oppdatert 25.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

En uheldig flørt kan ha dratt forholdet mellom Kristen Stewart (22) og Robert Pattinson (26) ut på gyngende grunn, ifølge People.

Det skal være skuespiller Kristen Stewarts lille flørt med en gift regissør som har skapt trøbbel i tårnet for stjerneparet Stewart og Pattinson.

 

- Kristen er helt knust. Det var en feil og et glimt av komplett mangel på god dømmekraft, sier en kilde til People, som ikke har lyktes å få kommentar fra noen av de involverte.

 

- Hun var ikke utro. Det var bare et flyktig øyeblikk som ikke skulle ha skjedd. Hun mente aldri å såre noen. Hun er en god person som bare gjorde et dårlig valg, sier kilden.

 

Stewart og Pattinson har fått stjernestatus etter at de spilte sammen i «Twilight»-filmene. Det var i fjor Stewart bekreftet at hennes forhold til Pattinson gitt utover det profesjonelle. Den siste tiden er det imidlertid Stewarts toppløsscene i filmen «On the Road» som har vært den store snakkisen rundt skuespilleren.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews