- Stewart lettet etter Pattinson-intervju

(15.08.2012, sist oppdatert 15.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

- Stewart lettet etter Pattinson-intervju. Foto: © M Van Niedek / PR Photos
Kristen Stewart innser at hun mest sannsynlig har mistet Robert Pattinson -for godt, melder kilder nær henne. Foto: © M Van Niedek / PR Photos
Kristen Stewart skal være lettet etter at Robert Pattinson lot seg intervjue på TV, nærmere bestemt under «The Daily Show With Jon Stewart».

Kristen Stewart skal være svært glad for at Robert Pattinson ikke kom inn på bruddet og utroskapsaffæren da han ble intervjuet på det populære talkshowet. En kilde sier til RadarOnline:

 

- Akkurat som hans mest trofaste fans, skrudde også Kristen på for å få med seg Jon Stewarts intervju med Pattinson, mens hun holdt pusten.

 

- Men etter å ha sett ham skygge unna alle spørsmål om henne, ble Kristens redsel fort borte - og i stedet ble hun fylt med anger.

 

Stewart skal lenge ha håpet at hun ville få en ny sjanse av Pattinson, etter det mye omtalte sidespranget. Men å se ham skal ha fått henne til å innse at han går videre - uten henne.

 

Kilden sier: - Det var godt for henne at han ikke slang med leppa om henne på TV, men hun forstår nå for fullt at forholdet virkelig er over. Hun håper de kan jobbe med å bevare et slags vennskap og er virkelig lei seg for at hun ikke har fått treffe Robert personlig - for å be om unnskyldning.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews