- Stewart i skjul hos foreldrene

(02.08.2012, sist oppdatert 02.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

- Kristin Stewart skjuler seg hos foreldrene sine, sier en kilde som påstår å stå stjernen nær.

«Twilight»-stjernen skal ha flyttet ut av Los Angeles-huset hun deler med Robert Pattinson, og hun har ifølge kilder flyttet inn til foreldrene sine. Det stormer virkelig rundt skuespilleren etter at hennes romanse med Rupert Sanders lekket ut, og Stewart selv gikk ut i mediene og bekreftet utroskapen.

 

En kilde sier til magasinet US: - Foreldrene føler at Kristen har dummet seg ut og de forstår godt at Rob ikke ringer henne tilbake. Dette er ikke den Kristen de kjenner.

 

En annen kilde hevder at 22-åringen også har fått råd fra sin medspiller fra filmen «Panic Room», Jodie Foster:

 

- Så fort hun hørte nyheten, kontaktet Jodie Kristen for å tilby sin støtte. De har vært nære venner siden de spilte mot hverandre i 2002-filmen, og Jodie er som en morsfigur for henne.

 

Kilden hevder også å ha kjennskap til rådet Kristen fikk: - Jodie sier at Kristen ikke skal bry seg om alt som skrives i mediene. Hun har også sagt at dersom hun vil gråte ut hos noen, så er hun der.

(©NTB)

 


Les alt om Robert Pattinson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews