Stewart hinter om Snøhvit-oppfølger

(09.11.2012, sist oppdatert 09.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kristen Stewart forteller at det er meget sannsynlig at det blir en oppfølger til eventyrfilmen hun spiller hovedrollen i, «Snow White and the Huntsman».

Stewart sjokkerte mange tidligere i år, da det ble kjent at hun hadde hatt et forhold til den langt eldre regissøren av filmen, Rupert Sanders. Det gjorde ikke saken bedre at regissøren er godt gift, og at Stewart da var sammen med sin motspiller fra Twilight-filmene, Robert Pattinson.

 

Sanders har angivelig klart å redde ekteskapet etter skandalen, men et av kravene fra den forsmådde hustruen skal ifølge The Sun ha vært at han aldri samarbeider med Kristen Stewart om en film igjen.

 

Men samtidig som også Stewart har klart å få tilbake sin Rob, forteller hun at hun har troen på en oppfølgerfilm om Snøhvit.

 

Hun sier: - Det er ikke noe konkret, men jeg tror det er en stor mulighet for at det skjer.

 

En kilde sier at kona til Sanders neppe tillater at han medvirker: Kilden sier: - Liberty har latt ham forstå at det er helt utelukket, uansett betingelser, at han tar fatt på en Snøhvit-oppfølger.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews