Stewart: - Jeg og Rob har det bra

(10.09.2012, sist oppdatert 10.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kristen Stewart hevder i et nytt intervju at hun og ekskjæresten Robert Pattinson ikke kommer til å få problemer med å møtes. - Vi har det bra, sier hun videre.

22-åringen, kjent fra «Twilight»-filmene, ble avslørt som utro mot Pattinson med «Snow White And The Huntsman»-regissøren Rupert Sanders i juli. 26-årige Pattinson dumpet henne, men Stewart mener tonen mellom dem er bra.

 

Og godt er det. I november skal de nemlig på promoturné sammen med den siste filmen i «Twilight»-sagaen, «The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2».

 

Før visningen av Stewarts siste film «On The Road» i Toronto, ble den unge skuespilleren spurt om hun gruer seg til å reise på tur med sin forsmådde ekskjæreste.

 

- Det kommer til å gå fint med oss, vi har det bra, svarte hun ifølge People - uten betenkningstid.

 

Stewart og Pattinson spiller kjærestene Bella og Edward i den populære vampyrfilmserien. Og Stewart ser ut til å ikke ville la utroskapsskandalen legge noen demper på gleden over den siste filmen. Hun sier: - Vi har ventet så lenge på at den skulle komme. Det er slike øyeblikk du bare må være på plass, komme deg på jobb og verdsette øyeblikkene som kommer.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews