Sanders sett med ringen på

(01.08.2012, sist oppdatert 01.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Det er ikke fred å få for Rupert Sanders og Kristen Stewart etter avsløringen om kollegaenes en romanse. Da Sanders nylig viste seg på gata, var gifteringen fremdeles på plass.

Både Rupert Sanders og Kristen Stewart har beklaget romansen offentlig. Men mens Stewarts samboer Robert Pattinson har pakket sakene og forlatt boligen de delte, er det usikkert hvordan Sanders forhold har blitt påvirket av saken. Men ifølge The Sun sitter Sanders giftering fremdeles på fingeren.

 

Stewart og Pattinson skal nå befinne seg i en bitter strid om hvem som skal få beholde hunden Bear, som de har adoptert fra et omplasseringssenter i New Orleans.

 

Men trolig må paret - eller eksparet - begrave stridsøksen for en stakket stund når det er premiere på «The Twilight Saga - Breaking Dawn - Part 2» i november. Ifølge avisen er skuespillere kontraktsforpliktet til å møte opp på premieren og la seg fotografere side om side på den røde løperen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews