- Sanders har fått Stewart-forbud

(03.08.2012, sist oppdatert 03.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kristen Stewart og Rupert Sanders vil aldri jobbe sammen igjen dersom sistnevntes kone får det som hun vil, dersom vi skal tro The Sun.

Det stormer rundt Twilight-skuespilleren Kristen Stewart, etter at hun offentlig bekreftet at hun har hatt en affære med den gifte filmregissøren Rupert Sanders. Bransjeeksperter sier dette kan bety store karriereproblemer for den tidligere så populære 22-åringen, og også for Sanders er dette en kraftig ripe i lakken. Ikke minst på hjemmebane - der han har kone og to barn.

 

Men det kan virke som om Vogue-modell og skuespiller Liberty Ross velger å stå ved sin manns side. Men hun har gitt mannen forbud mot å jobbe med Kristen Stewart igjen, hevder en kilde. En kilde sier til RadarOnline: - Liberty har gjort det klart at det ikke under noen omstendigheter blir greit at Rupert gjør en oppfølger til «Snow White and the Huntsman». De vil gjerne redde ekteskapet etter affæren, og dette er viktig for henne. Hun vil aldri la ham jobbe med Kristen igjen.

 

Dermed må nok Universal finne en annen regissør dersom de vil gjøre alvor av planen om en oppfølger med Kristen Stewart i hovedrollen.

 

Samtidig melder People at Kristen Stewart og Robert Pattinson skal ha snakket sammen igjen, etter at han flyttet ut og nektet å svare på (eks?) kjærestens anrop og tekstmeldinger.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.147 sec - 1 pageviews