Ryktes å være sammen igjen

(31.10.2012, sist oppdatert 31.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kanskje ender det likevel lykkelig for Robert Pattinson og Kristen Stewart likevel? Ryktebørsen i Hollywood hevder de er sammen igjen.

- De er på et virkelig magisk sted sammen akkurat nå, til tross for at Robert sliter litt med om han kan stole på henne, sier en kilde til HollywoodLife.com.

 

Kilden hevder videre at selv om de to ikke har flyttet sammen igjen, så overnatter de angivelig hos hverandre og tilbringer mye tid sammen. Det skal ha vært Kristen Stewarts harde innsats etter at utroskapen hennes ble avslørt, som skal ha ført dem sammen igjen:

 

Hun har angivelig bombardert ham med tekstmeldinger, mailer og telefonsvarerbeskjeder. Det som gjorde susen, skal ha vært en videomontasje med bilder og filmer fra deres lykkeligste stunder sammen.

 

Paret er blitt observert ute på byen sammen flere ganger den senere tiden, sist gang på en Prince-konsert i Los Angeles i forrige uke.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews