Robert Pattinsons nervøse tårer

(08.03.2010, sist oppdatert 08.03.2010) Utskrift  Del på Facebook

Robert Pattinson får nerver hver gang han må snakke om seg selv og ønsker at han kunne holde seg utenfor rampelyset når han ikke spiller inn filmer.

- Under intervjuer blir jeg skikkelig nervøs. Jeg vil ikke at det skal bli stopp i samtalen fordi jeg begynner å gråte av nervøsitet. Jeg sier bare det første jeg tenker på. Men den eneste måten å etablere noen form for mystikk på er å holde helt munn og ikke snakke med noen. Uheldigvis så må jeg det. Det står i kontrakten min, sier han.

 

23-åringen, som har følge med sin motspiller Kirsten Stewart i «Twilight»-filmene, kan ikke fordra å se på seg selv på lerretet fordi han alltid føler at han er en juksemaker som ikke finner seg til rette med sine følelser.

 

- Jeg tok med meg moren min til «Twilight»-premieren og kunne ikke sitte rolig de ti første minuttene. Til slutt klarte jeg ikke mer så jeg gikk ut og satte meg i bilen, sier han til magasinet Live.

 

- Jeg kan ikke utstå å se meg selv på film fordi jeg hele tiden er bekymret for at jeg ikke skal være ekte. Selv før jeg begynte som skuespiller, tenkte jeg hele tiden på at jeg ikke viste ekte følelser. Jeg husker når jeg var tenåring og trodde at kjæresten min sto i med noen andre og jeg kavet meg opp og lot som jeg gråt. Jeg var helt ute og kunne ikke føle noe som helst.

(©NTB)

 


Les alt om Robert Pattinson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews