Pattinsons søstre tilgir Stewart

(23.11.2012, sist oppdatert 23.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Robert Pattinsons søster har omsider tilgitt Kristen Stewart for at hun var utro mot broren.

Robert Pattinson og Kristen Stewart er nå sammen igjen etter den famøse affæren mellom Stewart og Rupert Sanders.

 

Det skal ha tatt Pattinsons søstre Lizzy og Victoria lang tid å komme over dette, melder HollywoodLife.com. Men nå skal de ha tilgitt det hele - for Pattinsons skyld,

 

En kilde sier: - Det har vært viktig for Kristen å vinne tilbake kjærligheten og tilliten fra Robs familie. Hun har klart det nå.

 

- Nå er alle på god fot igjen, og det er enda bedre enn før. Kristen tok kontakt med Roberts søstre og forklarte dem hvor lei seg hun er. De er stolte av at hun har kommet så langt.

 

Det er nå klart at 22-årige Stewart skal spille i en oppfølger til «Snow White And The Huntsman», filmen som brakte henne sammen med regissøren Rupert Sanders. Samtidig er det klart at Sanders ikke tar regiroret for det neste snøhvit-eventyret, ettersom han har bestemt seg for å redde ekteskapet med Liberty Ross.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews