Pattinsons luksuskåk til salgs?

(29.08.2012, sist oppdatert 29.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

For nærmere et år siden ble Robert Pattinson og Kristen Stewart samboere i Los Angeles. Nå, etter bruddet, ønsker Pattinson å kvitte seg med huset, hevder kjendispressen.

- Robert sier det er for mange minner, sier en venn av Pattinson til US Weekly.

 

Bruddet mellom de to «Twilight»-skuespillerne har fått svært mye oppmerksomhet. Etter at det ble publisert avslørende bilder av Stewart og den gifte barnefaren og regissøren Rupert Sanders, gikk både Stewart og Sanders ut med offentlige beklagelser for sidespranget.

 

Flere har uttrykt bekymring for Stewart, som ifølge avisen sliter med nærmest bunnløs kjærlighetssorg. Men Stewart og Pattinson skal være på talefot.

 

- Rob hater henne ikke og han er ikke sint. Han skjønner bare ikke hvorfor hun gjorde det. Han elsker henne og tenker på henne konstant, hevder en annen kilde.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews