Pattinson spiller inn debutplaten

(21.09.2011, sist oppdatert 21.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Robert Pattinson benytter en pause fra «Twilight»-promoteringen til å spille inn debutplaten.

- Musikk er hans første kjærlighet. Når han sitter og jammer i studio, er det hans favorittøyeblikk i livet, sier en kilde til UsWeekly.com.

 

En annen venn sier til avisen at Pattinson har hatt noen sanger rundt en god stund, men at timeplanen har vært for travel til at han har kunnet gjøre noe mer med dem.

 

Men nå rekker den 25 år gamle vampyrhelten å fullføre debutplaten. Tidligere har han spilt inn låtene «Never Think» og «Let Me Sign» for soundtracket til den første «Twilight»-filmen.

 

Ifølge kildene er det snakk om et organisk lydbilde, med bruk av tradisjonelle instrumenter - gitarbasert og med trommer, langt fra pop. Musikken beskrives som «nedstrippet Ray LaMontagne møter Van Morrison».

 

Robert Pattinson spiller både gitar og piano, og en gang i tiden håpet han på å gjøre musikken til levevei. I stedet ble det skuespillerkarrieren - som antagelig har sikret økonomien hans på langt bedre vis enn det han i sin tid så for seg:

 

- Jeg ønsket å spille piano i en bar, være den gamle fyren med whiskyglasset.

(©NTB)

 


Les alt om Robert Pattinson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews