- Pattinson planla frieri

(30.07.2012, sist oppdatert 30.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

Dersom vi skal tro kilder, var Robert Pattinson (26) få uker unna å fri til Kristen Stewart (22).

Twilight-stjernen skal ha planlagt et friere, melder The Mirror. Men det var før avsløringen om kjærestens romanse med regissøren Rubert Sanders (41).

 

En kilde sier til avisen: - Robert ville gifte seg med Kristen og forberedte seg på et friere like før hun innrømmet utroskap. Han hadde kjøpt et hus til dem i Los Angeles og så for seg å slå seg til ro der med henne.

 

Men nå skal 26-åringen ha flyttet ut av huset. Kilden sier: - Rob er sint. Han har reist fra eiendommen og har ikke snakket med henne siden. De har bare vekslet følelsesladde og sinte tekstmeldinger siden.

 

Kilden hevder videre at Robert Pattinson nå ønsker en skikkelig prat med Rupert Sanders for å få vite nøyaktig når romansen startet - og hva som egentlig har foregått mellom filmskaperen og Stewart.

 

Så gjenstår det å se om Pattinson og Stewart redder forholdet, og om de blir å se side ved side på den røde løperen når «The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2» får premiere senere i år.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews