Pattinson oppgitt over Stewart

(21.07.2010, sist oppdatert 21.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Vampyrskuespilleren Robert Pattinson er oppgitt over Kristen Stewart som han spiller mot i «Twilight»-filmene.

Ryktene vil ha det til at de to har følge og nå sier Pattinson at han blir oppgitt over hennes ærlighet.

 

- Kristen er alltid grei, men snakker også rett ut om ting. Det kan være litt slitsomt. Under innspillingene kan hun noen ganger si til regissøren rett etter et opptak at hun vil ta det en gang til. Om jeg gjorde det ville hun trolig ha drept meg! Hun kunne ha funnet på å si: «Hold kjeft! Opptaket var perfekt!»

 

Pattinson er stadig på farten på grunn av vampyrfilmene som har gjort ham så populær, og den 24 år gamle britiske skuespilleren medgir at det ikke lenger er noen sted han kan kalle sitt hjem.

 

- Hjemmet mitt er tre kofferter som jeg har med meg. Alt er i dem.

 

For å få tilpasset livsstilen sin, sørger Robert for å få maten spesielt tilberedt og sendt til seg, blant annet fordi han sier han er håpløs til å lage mat.

 

- I Los Angeles begynte jeg å bruke et cateringfirma som bare leverer frisk og sunn mat. Selv om morgenen får jeg levert sunn mat fra dem. Jeg har aldri levd så sunt som jeg gjør nå, sier han til den tyske avisa Sächsischen Zeitung.

 

Men han innrømmer at han savner hjemmelaget mat.

 

- Det er klart jeg savner det, men jeg er alene eller på farten det meste av tiden. Og jeg kan ikke lage mat selv. Jeg klarer bare så vidt å lage toast. Jeg har det visst ikke i genene mine. Jeg er ikke i stand til å si hva som smaker godt og hva som ikke gjør det, sier han.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews