Pattinson og Stewart strålte

(28.06.2010, sist oppdatert 28.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Robert Pattinson og Kristen Stewart så stormforelsket ut da de sammen trådte den røde løperen foran Los Angeles-premieren av «Eclipse».

Selv om Stewart og Pattinson helst ikke svarer på private spørsmål under intervjuer, og fortsatt ikke akkurat står på gata og roper at de er et par, var det ikke mulig å unngå å se kjemien mellom dem på den røde løperen, mener The Suns skribent.

 

«Pattinson så ut som om han syntes Stewart var til å spise opp, og hun så ut til å være bitt av kjærlighet», menes det videre. Tusenvis av fans, noen av dem hadde campet i området i dagevis, skrek mot paret da de skrev autografer utenfor Nokia Theatre i helgen.

 

Fredag er det klart for den norske premieren på filmen, hvor de to spiller henholdsvis vampyr og vampyrkjæreste. På løperen i Los Angeles kunne Kristen Stewart avsløre at hun gleder seg voldsomt til å spille inn den fjerde filmen i filmsagaen som bygger på Stephanie Meyers bøker. Dette fordi hennes karakter Bella nå endelig skal gå over i vampyrenes rekker.

 

- Til nå har jeg bare stått på utsiden og ikke ant hva det innebærer å spille en av dem. Jeg har tenkt masse på det og kan nesten ikke vente med å faktisk bli en av dem. Det kommer til å bli et kick. Og jeg tror hun kommer til å bli den kuleste vampyren av dem alle, uttalte hun.

 

Hun sa også: - Jeg er glad for at «Breaking Dawn» skal bli to filmer. Så blir det mindre som må utelates.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews