- Pattinson og Stewart sammen igjen

(17.09.2012, sist oppdatert 17.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Flere kilder hevder nå at «Twilight»-paret Kristen Stewart og Robert Pattinson har funnet sammen igjen.

Pattinson gjorde det slutt da det ble kjent at Stewart hadde hatt et forhold til regissøren Rupert Sanders på si. Men nå hevdes det at tilgivelse har slått inn, og at det unge stjerneparet er sammen igjen. En kilde sier til The Sun:

 

- De har vel bare bestemt seg for at de ikke kan leve uten hverandre. Kristen har grått sine modige tårer til Robert og fortalt ham at det var et engangstilfelle og en tabbe.

 

Kilden legger til: - Rob ser det slik at Kristen gjorde en virkelig dum feil. Etter mange og lange tårefulle samtaler, har de funnet ut av det. Rob ser hvor lei seg Kristen er, og han har tilgitt henne fullstendig. De elsker hverandre.

 

Paret skal også ha flyttet sammen igjen i huset de eier sammen i Los Angeles. De gjør seg for tiden klare til å møte opp på røde løpere verden over i forbindelse med november-premieren på den siste «Twilight»-filmen «Breaking Dawn - Part 2».

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.302 sec - 1 pageviews