Pattinson må ha hund til selskap

(02.02.2012, sist oppdatert 02.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Robert Pattinson skaffet seg nylig en hund for å ha som selskap på filminnspillinger - fordi vennene hans ikke gidder å bli med.

- Jeg vet at det er trist. Mange skuespillere har en haug med folk som bare følger med og blir der sammen med dem i to måneder, som en entourage, forklarte «Twilight»-stjernen til Daily Record.

 

- Men mine venner har for store egoer. De sier «jeg er ikke del av ditt følge» og «jeg kan være med og bo gratis på et hotell litt hvis det er i New York eller Los Angeles, men jeg blir ikke med til en tilfeldig by i utkanten», sier Pattinson videre.

 

Og røper at vennene heller ikke er særlig begeistret for å bli del av fanhysteriet som lett omgir ham. Derfor fant han frem til en hjemløs valp som bare var dager unna å bli avlivet.

 

- Det er litt derfor jeg tok ham til meg. Ene dagen var han på kennelen, neste dag er han om bord i et privatfly. Det er litt «Lady og landstrykeren», sier Pattinson om den foreløpig navnløse valpen.

(©NTB)

 

 


Les alt om Robert Pattinson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews