Pattinson må bruke parykk

(19.04.2012, sist oppdatert 19.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Robert Pattinson har klippet seg millimeterkort og må gå med parykk når han skal gjøre nye opptak for «Twilight»-universet.

Pattinson (25) skal gjenta rollen som vampyren Edward Cullen når han reiser til Vancouver sammen med Kristen Stewart for å gjøre noen tekniske scener for den avsluttende filmen i «Twilight»-serien.

 

Edward Cullen er kjent for sin store hårmanke, som Robert Pattinson nå har kvittet seg med. Dermed må man ty til parykk. En kilde sier til avisen The Sun:

 

- Parykken er utrolig, ingen vil merke forskjell. Robert trodde ikke hårklippen ville ha så mye å si.

 

Regissør Bill Condon sier at siste innspurt ikke dreier seg om nye scener eller dialog. Han skriver på Facebook: «Film er som et puslespill der hver bit, og hver scene, uansett hvor kort, må passe nøyaktig til de andre rundt. Dette gjør vi for å fullføre puslespillet. Vi spiller ikke inn nye scener eller dialoger, dette er kun teknisk arbeid med noen fra castet og stuntpersoner».

 

Han skriver videre: «Jeg ser virkelig fram til å komme tilbake til settet med noen av vennene jeg har fått under «Twilight»-reisen. Og ja, Rob og Kristen kommer også, og putter på seg gullfargede linser for siste gang».

 

Siste «Twilight»-film planlegges lansert i november.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.139 sec - 1 pageviews