Pattinson innrømmer forhold

(23.02.2010, sist oppdatert 23.02.2010) Utskrift  Del på Facebook

Etter måneder med spekulasjoner: Endelig innrømmer Robert Pattinson at han er sammen med sin medspiller fra «Twilight»-filmene, Kristin Stewart.

Det har ligget et tungt slør av hemmelighold over relasjonen mellom Robert Pattinson og Kristin Stewart, som spiller mot hverandre i de svært populære «Twilight»-filmene.

 

Men nå har den britiske skuespilleren innrømmet at det er romantikk i luften. Innrømmelsen kom under helgens BAFTA-seremoni, skriver The Sun.

 

De to har forsøkt på alle mulige måter å motbevise at det er følelser mellom dem, ved å møte opp hver for seg til filmhappeninger, og ved å ikke sitte sammen under ulike arrangementer.

 

Nå sier Pattinson at de forsøker å unngå å vekke oppsikt. Han sier: - Det er ekstremt vanskelig, men vi er sammen.

 

Han legger til: - Vi kan ikke møte opp samtidig på grunn av fansen. Det blir ville tilstander. Det har vist seg umulig. Men vi er sammen her nå, selv om det ikke er lett. Vi må gjøre alt mulig for å unngå å vekke oppsikt.

(©NTB)

 


Les alt om Robert Pattinson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews