Pattinson har det moro på jobben

(25.03.2011, sist oppdatert 25.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

I en kommende film i «Twilight»-sagaen tok det rett og slett litt av for filmseriens stjerner, Kristen Stewart og Robert Pattinson.

Det må sies at de følgende opplysningene, som Pattinson kom med i et intervju med magasinet USA Today, kan avsløre mer enn det en «Twilight»-fan er glad for. Så du er herved advart. For Pattinson delte gladelig ut kommentarer og avsløringer om hvordan filmingen av den siste filmen i «Twilight»-sagaen, «Breaking Dawn», går.

 

- Den er virkelig ulik de andre. Det er enkelte dager på settet der du bare ler. Det er helt latterlig, framholder han. Og legger til at han og Stewart, som er kjærester i det virkelig liv også, har måttet spille en fødselsscene sammen. Han sier det var en hysterisk morsom opplevelse. Pattinson sier videre om utfordringene på settet:

 

- Hun måtte sprade rundt med en «gravide-drakt» hele tiden, det var nok mer plagsomt for henne enn det var festlig for oss, humrer han. Og passer på å gi sin utkårede gode skussmål som skuespiller:

 

- I noen av disse scenene spiller hun en motsetning til den hun har vært tidligere. Hun ser helt annerledes ut og er nok den mest overbevisende vampyren av oss alle. Hun kler å være vampyr.

 

Og på innspillingsplanen går det fram at de måtte spille inn fødselsscenen før de filmer bryllupet. De to går til alters - til ære for TV-kameraene - i april, melder magasinet OK!

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.021 sec - 1 pageviews