- Pattinson bekymrer seg for Stewart

(09.08.2012, sist oppdatert 09.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Robert Pattinson skal være bekymret for kvinnen som bedro ham, filmkollega Kristen Stewart.

Den britiske «Twilight»-stjernen Robert Pattinson skal ha blitt knust etter Stewarts romanse med regissøren Rupert Sanders. Han nekter angivelig å treffe henne, men ifølge kilder skal han være bekymret for henne.

 

En kilde sier til magasinet Closer: - Rob lurer fortsatt på hva han skal gjøre. Han har snakket litt med Kristen på telefonen, men de har ikke møtt hverandre. Han bekymrer seg over hvordan alt oppstyret påvirker henne, men han har sagt at han foreløpig ikke er klar til å høre hennes forklaring.

 

Kilden, som angivelig kjenner paret, fortsetter: - Han vet at hun går igjennom et helvete, men er likevel ikke sikker på om han er klar for verken treff eller tilgivelse. Kristen har også sagt at hun verken forventer eller fortjener tilgivelse, men hun vil gjerne treffe ham for å snakke.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews