Pattinson avviser Stewart-dating

(03.11.2009, sist oppdatert 03.11.2009) Utskrift  Del på Facebook

I et større intervju med magasinet Vanity Fair kommer den populære skuespilleren Robert Pattinson inn på forholdet til motspilleren i «Twilight»-filmene, Kristen Stewart.

- Jeg har bokstavelig talt vært på andre siden av landet fra Kristen. Likevel heter det seg at vi har vært på hemmelige dater. Hvor? Jeg kan jo ikke engang forlate hotellrommet, sier han.

 

Det høres videre ut til at han har resignert når det gjelder å nå ut med sannheten. - Det spiller visst ingen rolle hva man sier, ler han.

 

Intervjuet med Twilight-hunken går over hele 12 sider, samt at han pryder coveret av den siste utgaven av bladet.

 

Han har også nylig blitt intervjuet i magasinet Fabulous, hvor han forteller at kjendistilværelsen er overveldende, og at hylende fans får ham til å føle seg rådvill.

 

- All skrikingen er så bisarr. De skriker fordi de vil ha noe, men jeg har absolutt ingen anelse om hva de vil ha. Hvordan skal jeg tilfredsstille dem, spør han.

 

Den andre filmen i Twilight-filmserien, der Pattinson spiller vampyren Edward Cullen, har verdenspremiere 20. november.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews