Pattinson: - Lei av å spille for tenåringer

(29.05.2012, sist oppdatert 29.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Robert Pattinson forteller at han har gått lei av å spille for et ungt publikum etter «Twilight»-filmene.

Skuespiller Robert Pattinson er mest kjent for rollen som vampyren Edward Cullen i «Twilight»-filmene. Men han innrømmer at det kom en tid da han mistet piffen for Cullen - og det var heldigvis samtidig med at filmuniverset nærmet seg slutten.

 

Han sier til ShortList: - Å spille den samme karakteren så lenge gjør at du går tom for ideer. Du føler deg på en måte litt hjelpeløs og vet ikke hva du skal gjøre videre.

 

Likevel forsøkte han å holde motet oppe slik at filmserien kunne bli fullført, forteller han: - Du lurer deg selv, du sier at jobben din ikke er verdt en dritt dersom du prøver å skulke unna, forklarer han. Og legger til: - Jeg har aldri syntes det var dårlig. Men jeg gikk tom for inspirasjon.

 

Pattinson, inspirert eller ikke, blir å se i «The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2» som lander på kinoer rundt om i verden 16. november. Nå ser han fram til nye skuespillerjobber:

 

- Du kommer til å et punkt der du tenker at du ikke vil gjøre film for tenåringer mer, slår han fast.

(©NTB)

 


Les alt om Robert Pattinson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews